Vereniging van Nederlandse Industrie-Apothekers

28 september: NIA mini-symposium over Market Access

Categorie
Symposia
Datum
donderdag 28 september 2017 17:00
Locatie
DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support - Maliebaan 75
3581 CG Utrecht, Nederland

Bevestigde sprekers:
- Tom Denee.
Heb je altijd al willen weten wat er gebeurd tussen Europese goedkeuring van een geneesmiddel en uiteindelijke toegang mét vergoeding van patiënten tot datzelfde geneesmiddel? Hier zal Tom Denee, Manager Market Access bij Janssen, meer over komen vertellen op het NIA-event van 28 september. Ook zal Tom meer inzichten geven over de uitgaven aan zorg en geneesmiddelen in Nederland en hoe die zich verhouden tot het internationale niveau, om zo ook handvaten te bieden over hoe om te gaan met verschillende recente mediaberichten.

- Evelien Yap en Bart van der Lelie van Lysiac:
Lysiac onderzocht de wenselijkheid voor de ontwikkeling van een afwegingsmodel Mosaic om een bijdrage te leveren aan de discussie over de betaalbaarheid van nieuwe behandelingen. Voor dit MOdel Socially Accceptable Intergral Costs hebben ze gesprekken gevoerd met VWS, ZIN, onderzoeksinstituut/universiteit, zorgverzekeraar, patiënten en fabrikant.


Programma:
17-19 uur: Ontvangst. Voor wie een klein hapje mee wil eten zullen we dat verzorgen, wellicht tegen een kleine vergoeding (dit zal nog gecommuniceerd worden). Geeft u bij uw aanmelding even aan dat u mee wilt eten (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)? 
19-21 uur: Presentaties en discussie
21 uur: Borrel

 

Locatie: DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support
Maliebaan 75
3581 CS Utrecht

De Maliebaan is goed te bereiken met de auto. In de straat is het mogelijk om betaald te parkeren. Vanaf Utrecht Centraal rijdt elk kwartier buslijn 8 richting het Wilhelminapark naar de bushalte Maliebaan. De bus doet er ongeveer 10 minuten over. Even lang als een OV-fiets. Zie ook www.9292.nl

Inschrijven kan via de button!