header mob

TWITTERLINKEDINeipglogo2

  • Nieuws

Sprekers gezocht – Dag van de Farmaceutische industrie

Op 2 februari 2019 organiseert de NIA samen met de studentenvereniging KNPSV de tweejaarlijkse Dag van de Farmaceutische industrie. Daarom zijn wij als bestuur op zoek naar enthousiaste NIA leden die een bijdrage willen leveren aan deze dag, in de vorm van een presentatie.

Heeft u interesse, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

EIPG monthly newsletter van Juni 2018

 
In oktober 2017 kondigde de EIPG bij monde van Claude Farrugia dat de EIPG met een maandelijkse nieuwsbrief zou komen. In januari 2018 is inderdaad de eerste van deze EIPG Newsletters rond gezonden.

Doel van deze hogere frequentie is dat de EIPG vaker in staat is EIPG nieuws te delen met de leden, maar ook om de leden vaker te informeren over ontwikkelingen in de farmasector in de landen die lid zijn van de EIPG.

Hieronder de nieuwsbrief van juni:
EIPG monthly newsletter van Juni 2018

Don't forget! 29 juni – STIP borrel

Zet 'm in de agenda, want de 29e is het tijd voor de volgende borrel met onze jonge, talentvolle en startende farmaceuten bij de Branding in Utrecht. Dit prachtige hoekterras in het midden van de Croeselaan is altijd een goede locatie voor de vrijdagmiddagborrel in het avondzonnetje. Er staan weer genoeg speciaalbiertjes op de tap en als je de barman lief aankijkt..dan maakt hij wel een Gin Tonic voor je. Kortom, deze wil je niet missen!

 

De locatie is goed te bereiken vanaf Utrecht Centraal met de fiets (6 min), bus (9 min) of lopend (14 min). Kom je met de auto, dan kan je gratis parkeren in de wijk aan de westkant van de Croeselaan (Heycopplein).

 

We zien jullie dan vanaf een uur of 18:30!

Croeselaan 303

---

Andere borrels dit jaar staan gepland op:
21 september en 16 november

 

Mocht je trouwens niets willen missen, we hebben ook een Facebook-groep: https://www.facebook.com/groups/1850218638587976/