header mob

TWITTERLINKEDINeipglogo2

  • Nieuws

Uitnodiging ALV 2018

Na het grote succes van de nieuwjaarsbijeenkomst staat de volgende grote bijeenkomst op de agenda. De ALV zal op 5 april plaats vinden in Restaurant ''De Dyck'' in Woubrugge gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge

Het is weer een mooie gelegenheid om collega's te spreken en daarna op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in pharma land.

Tijdens de ALV zal ook eerste kamerlid Jan Anthonie Bruijn ons meer vertellen over het opzetten van een verkiezingsprogramma en het vinden van de juiste balans in de verschillende onderwerpen waaronder de kosten in de gezondheidszorg.

U kunt nu vast hier de stukken downloaden:

Aanmelden gaat via de pagina van het evenement: 
Algemene Ledenvergadering NIA

Internetconsultatie VWS

De NIA heeft een reactie gegeven op de internetconsultatie mbt het wijzigen van de eisen aan herregistratie voor Wet BIG basisberoepen en de wens om het deskundigheidsgebied van de apotheker te actualiseren.

 

ALV

Beste leden,

Na het grote succes van de nieuwjaarsbijeenkomst staat de volgende grote bijeenkomst op de agenda. 
De ALV zal op 5 april plaats vinden in Restaurant ''De Dyck'' in Woubrugge gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar

Lees meer

EIPG monthly newsletter van Februari 2018

In oktober 2017 kondigde de EIPG bij monde van Claude Farrugia dat de EIPG met een maandelijkse nieuwsbrief zou komen. In januari 2018 is inderdaad de eerste van deze EIPG Newsletters rond gezonden.

Doel van deze hogere frequentie is dat de EIPG vaker in staat is EIPG nieuws te delen met de leden, maar ook om de leden vaker informeren over ontwikkelingen in de farma sector in de landen die lid zijn van de EIPG.

Hieronder de nieuwsbrief van februari:

 

STIP - Save the date

STIP - Save the date

13 april
29 juni
21 september
16 november

Locatie volgt nog, maar zet de datum alvast in jullie agenda en breng je collega’s hiervan op de hoogte!

Vriendelijke groeten, Astrid, Penny, Rob, Tonnis-Jan en Ton.

Meer artikelen...