header mob

TWITTERLINKEDINeipglogo2

  • Nieuws

Presentatie Jan Anthonie Bruijn

Tijdens de ALV heeft Eerste Kamerlid Jan Anthonie Bruijn ons meer verteld over het opzetten van een verkiezingsprogramma en het vinden van de juiste balans in de verschillende onderwerpen waaronder de kosten in de gezondheidszorg.

U kunt nu zijn presentatie terug kijken. 

 

Uitnodiging deelname Nivel onderzoek

Beste NIA leden,

Het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (Nivel) is onlangs gestart met een onderzoek naar het toezicht op het productieproces van geneesmiddelen in Nederland. Hierbij werken zij samen met de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Voor dit onderzoek willen zij graag een aantal koepelorganisaties spreken die in meer of mindere mate kennis hebben van de wijze waarop er momenteel toezicht wordt gehouden op de GMP. Middels dit onderzoek willen zij achterhalen hoe de IGJ efficiënter het toezicht op de GMP kan uitvoeren waarbij de veiligheid in het productieproces van geneesmiddelen gewaarborgd wordt.

Tijdens het interview met betrokkenen worden twee onderwerpen besproken: het perspectief van uw organisatie op de huidige manier van toezichthouden door de inspectie en suggesties voor verbetering in dit toezichthouden. Het interview zal ongeveer een uur duren en wordt, met toestemming van de respondent, opgenomen. Alle respondentgegevens worden zodanig geanonimiseerd zodat deze op geen enkele wijze te herleiden zijn naar de betreffende respondent of naar de organisatie waar de respondent werkzaam is.

Indien jullie willen deelnemen dit onderzoek kun je contact opnemen met Rabab Chifrou.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Let op: uiterlijke reageerdatum is 20 april 2018.

27 juni bijeenkomst over Brexit en komst EMA naar Nederland

Graag willen we u hierbij uitnodigen voor de NIA bijeenkomst met als thema de Brexit en de komst van de EMA naar Nederland.

Mw. Dr. Esther Nijholt-Faber, Ambassadeur voor het MEB International Collaboration Program bij het CBG-MEB zal komen spreken. 

Meldt u nu alvast aan op de site via de pagina van het evenement. U kunt deze ook bereiken door deze link te volgen.

Meer details (beschrijving, locatie en tijd) volgen nog.

Webinar on Careers in regulatory affairs

TOPRA (de Europese Proffesional Regulatory Affairs Association) geeft samen met de Royal Pharmaceutical Society's Industrial Formu in Great Britain en de BPSA een symposium over carrieres in Regulatory Affairs. Deze wordt gehouden op 16 April 2018 om 17.00 GMT (UK time).  Hieronder vindt u een flyer met meer informatie over de spreker en hoe te registreren voor deze Webinar. 

 

Uitnodiging ALV 2018

Na het grote succes van de nieuwjaarsbijeenkomst staat de volgende grote bijeenkomst op de agenda. De ALV zal op 5 april plaats vinden in Restaurant ''De Dyck'' in Woubrugge gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge

Het is weer een mooie gelegenheid om collega's te spreken en daarna op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in pharma land.

Tijdens de ALV zal ook eerste kamerlid Jan Anthonie Bruijn ons meer vertellen over het opzetten van een verkiezingsprogramma en het vinden van de juiste balans in de verschillende onderwerpen waaronder de kosten in de gezondheidszorg.

U kunt nu vast hier de stukken downloaden:

Aanmelden gaat via de pagina van het evenement: 
Algemene Ledenvergadering NIA

Let op!
Gezien de wegwerkzaamheden bij het viaduct in de N207 bij de afslag Rijnsaterswoude is het niet mogelijk om via die afslag naar De Dyck te rijden. De enige manier om er naar toe te rijden via de N207 is ca 1 km meer zuidelijk de afslag Ter Aar (daar staat ook Woubrugge aangegeven, maar die kant moet je niet op rijden) te nemen en dan de Kruisweg te volgen en vervolgens de Langeraarseweg te nemen tot de afslag Woudsedijk-Zuid.

Meer artikelen...