Vereniging van Nederlandse Industrie-Apothekers

Jan Anthonie Bruijn, eerste kamerlid, spreker op de ALV 5 april 2018

ln de Eerste Kamer-fractie is Jan Anthonie Bruijn coördinator Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen. Daarnaast maakt hij deel uit van de commissies Volksgezondheid, Welzijn & Sport, Financiën en Sociale Zaken & Werkgelegenheid. Naast zijn werk als senator is Jan Anthonie Bruijn onder meer hoogleraar Immunopathologie in Leiden en voorzitter van de Raad van Toezicht van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij was voorzitter van de verkiezingsprogrammacommisie van de VVD. Jan Anthonie Bruijn zal spreken over het tot stand komen van dit programma en het vinden van de juiste balans waaronder de kosten in de gezondheidszorg.

Voorlopig programma:
16.30 - 17.00 uur ontvangst
17.00 - 18.00 uur ALV
18.00 - 18.30 uur pauze
18.30 - ?       uur Jan Anthonie Bruijn met aansluitend buffet

De locatie zal nog bekend gemaakt worden.
Ivm de catering willen wij u vragen u aan te melden voor deze bijeenkomst.

Save the date

Op 2 februari is er weer een Stip-borrel.
Nadere informatie volgt.

Industrie interesse avond in Leiden

Op 5 februari 2018 wordt vanaf 17.00 door de NIA een industrie interesse avond georganiseerd voor de studenten farmacie in Leiden. Een mooie gelegenheid om ons beroep en onze beroepsgroep te promoten bij onze opvolgers.
Op dit moment zijn drie apothekers werkzaam in de productie omgeving beschikbaar. Het zou mooi zijn als ook apothekers werkzaam in een andere omgeving zoals Medical, Registratie of Commercie aanwezig kunnen zijn om iets te vertellen over hun beroep. Ben je beschikbaar en vindt je het leuk om die avond mee te doen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NIA-week KNPSV

NIA promotie door de KNPSV

In een campagneweek zal de KNPSV non-stop promotie maken bij de studenten farmacie in Nederland voor de beroepsverenigingen.  
Maandag 29 januari tot en met vrijdag 2 februari wordt dit voor de NIA georganiseerd. De NIA heeft daarvoor een NIA banner en boekjes met
ervaringen van industrie apothekers beschikbaar gesteld. Het KNPSV bestuur zal die week een NIA t-shirt dragen. De week wordt afgesloten
met een STIP borrel op 2 februari a.s. Wij zijn blij met dit initiatief van de KNPSV om studenten warm te maken voor ons mooie beroep van industrie apotheker.

Meer artikelen...