Vereniging van Nederlandse Industrie-Apothekers
  • Home
  • Nieuws
  • Fairmedicine & nieuwjaarsbijeenkomst NIA 2018

Fairmedicine & nieuwjaarsbijeenkomst NIA 2018

Beste leden,

Het nieuwe jaar is begonnen en wij wensen jullie allemaal een fantastisch 2018 !

Op 24 januari hopen wij velen van jullie vanaf 17.30  te zien op onze NIA nieuwjaarsbijeenkomst bij Klooser in Amersfoort.

Een mooie gelegenheid om uw collega's weer eens te ontmoeten en onder het genot van een borrel, hapje en een lopend buffet bij te praten over hoe het met ons gaat, waar we zoal mee bezig zijn en wie de afgelopen tijd weer een move heeft gemaakt of gaat maken naar een ander baan.
De ontwikkelingen voor 2018 met hopelijk weer veel nieuwe medicijnen voor onze patienten, discussies die zijn ontstaan en blijven over de kosten van medicijnen en het ontstaan van nieuw initiatieven om deze beschikbaar te maken voor onze patienten.

Een goed voorbeeld is Fairmedicine, een organisatie met als missie ''Toegang tot veilige, effectieve en betaalbare geneesmiddelen voor iedereen mogelijk te maken en in de toekomst te houden''.  Mede oprichter en directeur Frans de Loos (bioloog en chemicus) zal ons vanaf 18.30 meer vertellen over deze organisatie en wat we daarvan kunnen verwachten.

Kortom een mooie NIA start van het nieuwe jaar, tot dan !

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwjaarsbijeenkomst!

Klooser, Stadsring 69, 3811 HN Amersfoort
www.klooser.nl
033-8883551

Info Fairmedicine
http://www.fairmedicine.eu/