header mob

TWITTERLINKEDINeipglogo2

ALV

Beste leden,

Na het grote succes van de nieuwjaarsbijeenkomst staat de volgende grote bijeenkomst op de agenda. 
De ALV zal op 5 april plaats vinden in Restaurant ''De Dyck'' in Woubrugge gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge

Het is weer een mooie gelegenheid om collega's te spreken en daarna op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in pharma land.

Tijdens de ALV zal ook eerste kamerlid Jan Anthonie Bruijn ons meer vertellen over het opzetten van een verkiezingsprogramma en het vinden van de juiste balans in de verschillende onderwerpen waaronder de kosten in de gezondheidszorg.

Programma:
16.30 - 17.00 uur ontvangst
17.00 - 18.00 uur ALV, de stukken worden u separaat gemaild.
18.00 - 18.30 uur pauze
18.30 - 19.30 uur Jan Anthonie Bruijn met aansluitend buffet

Wij rekenen weer op jullie komst ! Aanmelden via bijgaande link.

Vervoer :
Tussen Alphen aan den Rijn en Schiphol rijdt nieuwe R-netlijn 470. De reistijd tussen Alphen en Schiphol bedraagt circa 39 minuten.
Vanaf de bushalte Rijnsaterwoude is het nog ongeveer 10 minuten lopen op de Woudse dijk.
Leden die met openbaar vervoer reizen en hulp nodig hebben om op de lokatie te komen willen wij proberen te helpen door vervoer van station naar lokatie te organiseren. Om een passende oplossing te bedenken zouden wij graag willen weten hoeveel leden dat zijn en waar je vandaan komt. Als je hier interesse in hebt stuur dan svp een zsm een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan laten weten of we een busje kunnen regelen of met eigen vervoer ondersteuning kunnen geven.