header mob

TWITTERLINKEDINeipglogo2

  • Nieuws
  • Uitnodiging deelname Nivel onderzoek

Uitnodiging deelname Nivel onderzoek

Beste NIA leden,

Het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (Nivel) is onlangs gestart met een onderzoek naar het toezicht op het productieproces van geneesmiddelen in Nederland. Hierbij werken zij samen met de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Voor dit onderzoek willen zij graag een aantal koepelorganisaties spreken die in meer of mindere mate kennis hebben van de wijze waarop er momenteel toezicht wordt gehouden op de GMP. Middels dit onderzoek willen zij achterhalen hoe de IGJ efficiënter het toezicht op de GMP kan uitvoeren waarbij de veiligheid in het productieproces van geneesmiddelen gewaarborgd wordt.

Tijdens het interview met betrokkenen worden twee onderwerpen besproken: het perspectief van uw organisatie op de huidige manier van toezichthouden door de inspectie en suggesties voor verbetering in dit toezichthouden. Het interview zal ongeveer een uur duren en wordt, met toestemming van de respondent, opgenomen. Alle respondentgegevens worden zodanig geanonimiseerd zodat deze op geen enkele wijze te herleiden zijn naar de betreffende respondent of naar de organisatie waar de respondent werkzaam is.

Indien jullie willen deelnemen dit onderzoek kun je contact opnemen met Rabab Chifrou.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Let op: uiterlijke reageerdatum is 20 april 2018.