ALV & Dierentuin

  Als u deze nieuwsflits niet goed kunt lezen dan kunt u hem ook online bekijken  
--
 
header nwsbr
   
 
 

14/4: uitnodiging ALV incl. rondleiding dierentuin

Geachte collegae,

Hierbij nodigen wij u uit voor het bijwonen van de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NIA op donderdag 14 april aanstaande.

De ALV zal dit jaar plaatsvinden in Ouwehands Dierenpark Rhenen! Er zal een rondleiding verzorgd worden van 16.30 uur tot ca 18.00 uur, maar uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid de dierentuin bekijken. Let op, deze uitnodiging geldt als uw toegangsbewijs!


Lees verder

6 mei – K.N.P.S.V.-Symposium “Complexiteit in de Farmacie”

Op vrijdag 6 mei 2016 zal het jaarlijks wetenschappelijk symposium van de K.N.P.S.V. plaatsvinden, ditmaal met het overkoepelende thema “Complexiteit in de Farmacie”.
Verschillende onderwerpen omtrent dit thema komen aan bod, variërend van 3D printing tot nieuwe gentherapieën, onder leiding van dagvoorzitter dr. H. Talsma.


Lees verder

GMP Driedaagse

Behoefte aan up to date informatie? Aan kennisoverdracht door ervaringsdeskundigen?  Maak dan een keuze uit een compleet nieuw aanbod van 39 verschillende workshops, met onderwerpen die GMP (Good Manufacturing Practice) en/of GDP (Good Distribution Practice) gerelateerd zijn.

Klik hier voor meer informatie.Uitnodiging trainingsavond BIG-herregistratie

Voor apothekers die hun diploma hebben behaald vóór 1 januari 2012 komt de datum van herregistratie in het BIG-register steeds dichterbij. Tijd dus om de eigen indiening te gaan voorbereiden en uitwerken. Als vervolg op de succesvolle meeting in maart vorig jaar, waarbij is ingegaan op de procedure en eisen omtrent BIG-herregistratie, organiseert de BIG herregistratiecommissie o.a. in samenwerking met juridisch adviseur Jurriane Rendering van de KNMP op 17 en 22 maart 2016 twee nieuwe trainingsavonden (Op beide avonden wordt hetzelfde programma aangeboden. U kunt zich slechts voor 1 avond aanmelden).

Klik hier voor de uitnodiging en aanmelding 17 maart
Klik hier voor de uitnodiging en aanmelding 22 maart


Lees verder

STIP-borrel

Save the date: STIP-borrel!

Beste Stippers,

Op 18 maart zal er weer een STIP-borrel plaatsvinden, ditmaal in Amsterdam vanaf 18.30 uur.
Schrijf het vast in jullie agenda! 
O'donnells Irish Pub aan de Ferdinand Bolstraat 5 in Amsterdam

Met vriendelijke groet,
Penny, Rob, Ton, Tonnis Jan en Astrid

STIP netwerk is gerealiseerd met als doel startende farmaceuten (0-5 jaar werkervaring in de farmaceutische industrie) te verenigen om ervaringen en kennis uit te wisselen.


 
     
 
 
--
  Als u deze nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier  uitschrijven  
AcyMailing