Zomer!

  Als u deze nieuwsflits niet goed kunt lezen dan kunt u hem ook online bekijken  
--
 
header nwsbr
   
 
 

Vacature Project Manager Productontwikkeling

Fagron is op zoek naar een Project Manager Productontwikkeling.

Bestanden : Project Manager Productontwikkeling.pdf Lengte : 0 B
Aangemaakt : 14 februari 2014 01:00


Presentaties serialisatie - zomerborrel

Op 23 juni jl. is in Baarn de zomerborrel gehouden waarbij het onderwerp serialisatie door twee gastsprekers is belicht. Gert-Jan van Diest heeft het onderwerp vanuit de supply chain hoek benaderd namens een international farmaceutisch bedrijf. Alexandra Plessa heeft namens een zelfstandige organisatie serialisatie besproken welke serialiseren van producten aanbiedt als een service voor farmaceutische bedrijven.


Lees verder

Dag van de Industrie-Apotheker: 24 september a.s.

Deze dag wordt georganiseerd door de KNPSV en de NIA, en is bedoeld om studenten kennis te laten maken met de farmaceutische industrie en wat je daar als apotheker kunt doen. Net afgestudeerde apothekers/farmaceuten zijn echter ook welkom!
Tevens zoeken we nog naar NIA-leden die op deze dag willen spreken of een workshop willen verzorgen om studenten enthousiast te maken voor een baan in de industrie.Meer informatie over de StRIA cursussen

Nieuwe datum StRIA cursus Kwaliteit in productie: 24 en 25 oktober 2016.
Cursus Research en Development zal plaatsvinden op 28 en 29 september 2016.

Bestanden : Folder_87_STRIA-kwaliteit-in-productie-LR_010316 1b.pdf Lengte : 0 B
Aangemaakt : 13 maart 2014 15:33


General Assembly van de EIPG

In Parijs is van 3 tot 5 juni de General Assembly van de EIPG (European Industrial Pharmacists Group) bezocht door de NIA waarbij is stilgestaan bij het 50-jarig bestaan van de organisatie. Tijdens deze dagen is informatie uitgewisseld over de actuele zaken en is nuttige informatie uitgewisseld ten aanzien van de Falsified Medicines Directive en de complicaties waar de lidstaten tegenaan lopen.


Lees verder

Mini-symposium ‘Professionaliteit van de apotheker: de handelende mens’

De Speciale Interesse Groep Ethiek en Filosofie van de Farmacie (SIG EFF) nodigt u graag persoonlijk uit voor het mini-symposium ‘Professionaliteit van de apotheker: de handelende mens’. Het menselijk gedrag en het handelen is een van de drie kennisdomeinen uit het Handvest van de apotheker.


Lees verder

De maag - vuilnisvat of poortwachter?

Meld u nu aan voor het Anselmus Colloquium op 14 september 2016: De maag - vuilnisvat of poortwachter?

Woensdag 14 september 2016 wordt het 28e Anselmus Colloquium georganiseerd: een themadag over een farmaceutisch-technologisch onderwerp, belicht vanuit therapeutische invalshoek.

Met dit jaar als thema: De maag – vuilnisvat of poortwachter?

Kijk voor het programma en inschrijven op www.anselmuscolloquium.org.Uw (personeels)advertentie hier?

U kunt hier adverteren.
Indien u interesse heeft in het plaatsen van een advertentie in de nieuwsflits en op de website van de NIA neemt u dan contact op met het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 
     
 
 
--
  Als u deze nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier  uitschrijven  
AcyMailing