Recall symposium (reminder!), Dag van de Industrie, StRIA cursus en VVM Café

  Als u deze nieuwsflits niet goed kunt lezen dan kunt u hem ook online bekijken  
--
 
header nwsbr
   
 
 

Avondsymposium over de ins&outs van Recalls

Op 22 september a.s. weer een actueel en interessant thema onder het genot van een hapje en een drankje (let op géén maaltijd).
Het thema is recall in de geneesmiddelenwet, de medische hulpmiddelen richtlijn en de levensmiddelenwet. Met aansprekende voorbeelden vanuit de praktijk moet dit een verhelderend en leerzame avond worden. Praktijkdeskundigen leiden u door het doolhof van de wetgeving heen en maken met voorbeelden duidelijk hoe dit in zijn werk gaat.

Dus: maak deze avond vrij en vergast uzelf op een leerzame avond met collega's


Klik hier om u te registeren voor de herfstborrel. Dit kan t/m 19 september a.s.


Lees verder

Dag van de Industrie-Apotheker: 24 september a.s.

Deze dag wordt georganiseerd door de KNPSV en de NIA, en is bedoeld om studenten kennis te laten maken met de farmaceutische industrie en wat je daar als apotheker kunt doen. Net afgestudeerde apothekers/farmaceuten zijn echter ook welkom!
Tevens zoeken we nog naar NIA-leden die op deze dag willen spreken of een workshop willen verzorgen om studenten enthousiast te maken voor een baan in de industrie.StRIA cursus Kwaliteit in productie

Rectificatie
In tegenstelling tot wat wij u eerder hebben mede gedeeld, is de StRIA cursus Research & Development op 28 en 29 september geannuleerd.

Op 24 en 25 oktober 2016 vindt de StRIA cursus Kwaliteit in productie plaats.
Voor deze cursus zijn nog enkele plekken beschikbaar.
Het betreft een 2 daagse cursus (incl overnachting).

Klik hier voor meer informatie.VVM Café: Medicijnkringloop: de zorgsector aan zet!

Medicinale microverontreiniging is een complex, sectoroverstijgend probleem. Door lozing in water, bodem en lucht komen de stoffen en micro-organismen in ons milieu om vervolgens via het oppervlakte- en drinkwater en voedsel weer terug te komen bij mens en vee. De problematiek van deze vervuiling staat centraal tijdens een VVM-café op woensdag 21 september 2016 in Utrecht.


Lees verder

Uw (personeels)advertentie hier?

U kunt hier adverteren.
Indien u interesse heeft in het plaatsen van een advertentie in de nieuwsflits en op de website van de NIA neemt u dan contact op met het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) 
 
 
LinkedInKlik hier voor de NIA linkedin groep. Klik hier voor informatie over de European Industrial Pharmacists Group.
 
 
 
--
  Als u deze nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier  uitschrijven  
AcyMailing