Rob Bussink in adviescommissie CIBG, Enquête BIG Herregistratie en uitnodiging NIA nieuwjaarsborrel

  Als u deze nieuwsflits niet goed kunt lezen dan kunt u hem ook online bekijken  
--
 
header nwsbr
   
 
 

NIA neemt plaats in KNMP adviescommissie voor CIBG

Zoals we al vermeld hebben lijkt het erop dat alle industrie-apothekers die een aanvraag voor herregistratie in het BIG register indienen, verzocht worden om hun bewijsstukken in te dienen.
Het lijkt erop dat de 'steekproef' van de ingestuurde bewijsstukken daarna pas gedaan wordt door het CIBG. Als het CIBG er niet uitkomt, kunnen ze advies inroepen van een adviescommissie. We zijn blij te kunnen vermelden dat namens de NIA daarin ook een industrie-apotheker zitting heeft, namelijk Rob Bussink, u welbekend en lid van de BIG herregistratie commissie dus uitermate onderlegd op het onderwerp.

Om goed te kunnen beoordelen hoe u tegen de herregistratie aankijkt en welke problematiek u tegenkomt, willen we u vragen mee te werken aan een korte enquete. Hiermee hopen we te kunnen onderzoeken hoe en of industrie-apothekers geherregistreerd worden, en waar er tegen problemen aangelopen wordt. Hopelijk kunnen wij als industrie-apothekers daarvan leren, voor degene na ons en/of voor over 5 jaar, maar wellicht kunnen we het ook gebruiken in een terugkoppeling naar het CIBG. BIG Herregistratie enquête

Naar aanleiding van enkele ervaringen van leden met de BIG herregistratie, willen wij u enkele gerichte vragen stellen om meer inzicht te krijgen in uw herregistratie ervaringen.
Invullen van deze vragenlijst kost u, afhankelijk van uw antwoorden, maximaal 10 minuten. De NIA en de herregistratiecommissie kunnen uw antwoorden echter zeer goed gebruiken om uw en uw collega's belangen beter te behartigen.

U vindt de vragenlijst op: https://goo.gl/forms/C08vTztteSYcFs3y1Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst *update*

Meld u uiterlijk vrijdag 6 januari aan voor de Nieuwjaarsbijeenkomst van de NIA, welke gehouden zal gaan worden op vrijdag 13 januari 2017, van 18 tot 22.00 uur, op een prachtige locatie met industrieel erfgoed, namelijk DeFabrique aan de Westkanaaldijk 7 (entree via deurnummer 18/19 - Malerij) in Utrecht.

Wij zullen gaan zorgen voor een avondvullend programma met sprekers en een overheerlijk buffet.

Voor op de nieuwjaarsbijeenkomst van de Nederlandse Industrie-Apothekers (NIA), op vrijdag 13 januari as in de Fabrique in Utrecht, hebben we mr. drs. Nicole Kien 'Topadvocaat in de gezondheidszorg' bereid gevonden om een praatje te komen houden met de titel: 'Wat staat ons in 2017 rond dure geneesmiddelen te wachten: de NIA leden aan zet?'.

Klik hier om u nu aan te melden

We hopen u in grote getalen te kunnen verwelkomen!

Het NIA bestuurSTIP - Save the date

STIP - Save the date

13 april
29 juni
21 september
16 november

Locatie volgt nog, maar zet de datum alvast in jullie agenda en breng je collega’s hiervan op de hoogte!

Vriendelijke groeten, Astrid, Penny, Rob, Tonnis-Jan en Ton.


 

 
 

Kalender 2017:

13 Januari - nieuwjaarsborrel
17 maart - voorjaarsborrel
6 april - ALV 


Uw (personeels)advertentie hier?

U kunt hier adverteren.
Indien u interesse heeft in het plaatsen van een advertentie in de nieuwsflits en op de website van de NIA neemt u dan contact op met het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


 
 
 
--
  Als u deze nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier  uitschrijven  
AcyMailing
Bijlagen
fabrique.png