Niewjaarsbijeenkomst, STIP borrel en EIPG nieuwsbrief

  Als u deze nieuwsflits niet goed kunt lezen dan kunt u hem ook online bekijken  
--
 
header nwsbr
   
 
 

Een goed 2017!

Een nieuw jaar; een nieuw begin of juist voortgaan op al ingeslagen wegen, voor iedereen zal het jaar 2017 wat anders brengen. Als voorzitter van de NIA wil ik in elk geval namens het hele bestuur u allen een goed jaar toewensen. Ik hoop dat we u mogen verwelkomen op een van de borrels, om kennis te delen, te leren van uw collegae en te netwerken, op de ALV, of misschien al wel volgende week bij de nieuwjaarsbijeenkomst op 13 januari! We zullen het jaar in elk geval aftrappen met een onderwerp dat op het moment vol in de aandacht staat; zowel in de kranten, de politiek, en op social media is de prijs van geneesmiddelen onderwerp van gesprek. Een goed moment om hier als industrie-apothekers even bij stil te staan, en te reflecteren wat onze rol hierin is danwel zou kunnen zijn.
Als bestuur kijken we ook vooruit en zijn we bezig met het schrijven van een beleidsplan. Hierover hoort u op de ALV meer, maar als u ideëen heeft of een bijdrage wil leveren horen we dat graag.

Voor nu wens ik u allen het beste voor 2017. Hopelijk tot de 13de!

Namens het NIA bestuur,
Mirena Nouwen, voorzitter

 

 

 
 

Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst *update*

Meld u uiterlijk vrijdag 6 januari aan voor de Nieuwjaarsbijeenkomst van de NIA, welke gehouden zal gaan worden op vrijdag 13 januari 2017, van 18 tot 22.00 uur, op een prachtige locatie met industrieel erfgoed, namelijk DeFabrique aan de Westkanaaldijk 7 (entree via deurnummer 18/19 - Malerij) in Utrecht.

Wij zullen gaan zorgen voor een avondvullend programma met sprekers en een overheerlijk buffet.

Voor op de nieuwjaarsbijeenkomst van de Nederlandse Industrie-Apothekers (NIA), op vrijdag 13 januari as in de Fabrique in Utrecht, hebben we mr. drs. Nicole Kien 'Topadvocaat in de gezondheidszorg' bereid gevonden om een praatje te komen houden met de titel: 'Wat staat ons in 2017 rond dure geneesmiddelen te wachten: de NIA leden aan zet?'.

Klik hier om u nu aan te melden

We hopen u in grote getalen te kunnen verwelkomen!

Het NIA bestuurSTIP - Save the date

STIP - Save the date

13 april
29 juni
21 september
16 november

Locatie volgt nog, maar zet de datum alvast in jullie agenda en breng je collega’s hiervan op de hoogte!

Vriendelijke groeten, Astrid, Penny, Rob, Tonnis-Jan en Ton.EIPG - European Industrial Pharmacy #31

Download nu de EIPG newsletter #31 van december 2016


 
 

KALENDER 2017:

13 Januari - nieuwjaarsborrel
3 februari - STIP borrel 
17 maart - voorjaarsborrel 
13 april - ALV 


Uw (personeels)advertentie hier?

U kunt hier adverteren.
Indien u interesse heeft in het plaatsen van een advertentie in de nieuwsflits en op de website van de NIA neemt u dan contact op met het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


 
 
 
--
  Als u deze nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier  uitschrijven  
AcyMailing