Netwerkborrel op 18 maart, ALV op 13 april en diverse vacatures

  Als u deze nieuwsflits niet goed kunt lezen dan kunt u hem ook online bekijken  
--
 
header nwsbr
   
 
 

Netwerkborrel met thema 'product tekorten' op 17 maart in Utrecht

Kom ook naar de borrel op 17 maart 2017.
Doerine Postma zal vanaf 19:30 uur namens Farmanco wat vertellen over product tekorten waarna we onder het genot van een drankje en klein hapje verder kunnen praten over dit onderwerp (en andere onderwerpen!). 

Tijd: 19:00 uur

Locatie: the Colour Kitchen, Oudegracht 214, Utrecht.
Dit ligt vlakbij het station. Parkeren kan gemakkelijk in parkeergarage Springweg. 

Let op: er wordt geen maaltijd geserveerd. Na de presentatie zijn er wel hapjes. 

Gelieve in te schrijven via deze link

 


ALV op 13 april

13 April: ALV - Laat je inspireren!

Met trots kunnen we meedelen dat Cyriel Kortleven de avond zal aftrappen om ons te inspireren:

Ladders & Bananen: survivalkit voor professionals in verandering
Een ladder over een bananenschil plaatsen om te vermijden dat iemand erover valt is wellicht niet de meest efficiënte oplossing. Helaas vind je in bijna elke organisatie diverse laddertjes (regels, gewoontes, assumpties, …) terug die ooit hun waarde gehad hebben maar nu omwille van de veranderde wereld soms zelfs contra-productief werken. Dit is zeker van toepassing in de pharmaceutische wereld.


Lees verder


Vacature Responsible Person

Voor een grote farmaceut in het midden van het land wordt een ervaren Responsible Person t.a.v. de distributie (GDP) en kwaliteitsbewaking van geneesmiddelen gezocht.
Vacature Nieuw lid herregistratiecommissie

De BIG herregistratiecommissie is op zoek naar een enthousiast NIA lid dat de commissie wil komen versterken.

Per afgelopen 1 Januari zullen er op dagelijkse basis industrie-apothekers moeten herregistreren. Er is dus geen vaste datum per wanneer weer een grote groep apothekers tegelijkertijd moet herregistreren. Dit betekent dat de herregistratiecommissie steun en kennis wil blijven bieden bij herregistratie. De wetgeving en de processen rondom de BIG en herregistratie veranderen nog steeds. Ook hierbij wil de commissie een vinger aan de pols houden. Het komende jaar wil de commissie instructie en ervaringsvideo's gaan opnemen, een verfrissing van het herregistratie informatie op de NIA website maken en natuurlijk alle steun blijven bieden aan elk NIA lid dat worstelt met de herregistratie. Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een industrie-apotheker die nog moet herregistreren. Wat bieden wij; een schat aan industrie-ervaring, een groot netwerk in veel verschillende vakgebieden binnen de industrie, enkele keren per jaar een bijeenkomst in het midden van het land en veel kennis!

Informatie of aanmelden? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 
 
 

KALENDER 2017:

17 maart - voorjaarsborrel
7 april - STIP borrel 
13 april - ALV 

Uw (personeels)advertentie hier?

U kunt hier adverteren.
Indien u interesse heeft in het plaatsen van een advertentie in de nieuwsflits en op de website van de NIA neemt u dan contact op met het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


 
 
 
--
  Als u deze nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier  uitschrijven  
AcyMailing