STIP borrel op 7 april, ALV op 13 april, Netwerkborrel op 18 mei en vacature

  Als u deze nieuwsflits niet goed kunt lezen dan kunt u hem ook online bekijken  
--
 
header nwsbr
   
 
 

7 April STIP borrel in Amersfoort

Voor de tweede STIP borrel nodigen we graag de jonge industrieapothekers wederom uit en hopen we eveneens studenten te mogen verwelkomen. Kom langs, de borrel vindt plaats in Amersfoort op loopafstand van het station.


Klik hier om u aan te melden.

 

Voor meer informatie van het STIP netwerk volg ons op LinkedIn of Facebook.

unnamed download

 

ALV op 13 april (Schrijf je in via de website)

13 April: ALV - Laat je inspireren!

Met trots kunnen we meedelen dat Cyriel Kortleven de avond zal aftrappen om ons te inspireren:

Ladders & Bananen: survivalkit voor professionals in verandering
Een ladder over een bananenschil plaatsen om te vermijden dat iemand erover valt is wellicht niet de meest efficiënte oplossing. Helaas vind je in bijna elke organisatie diverse laddertjes (regels, gewoontes, assumpties, …) terug die ooit hun waarde gehad hebben maar nu omwille van de veranderde wereld soms zelfs contra-productief werken. Dit is zeker van toepassing in de pharmaceutische wereld.


Lees verder

 

Netwerkborrel op 18 mei

Kom ook naar de NIA bijeenkomst en netwerkborrel op 18 mei 2017 met als thema: 'Medication Safety & Big Pharma in LMIC's; where do (moral) responsibilities stop?'.

In de Low & Middle Income Countries stijgt het medicijngebruik sterk en is daarmee ook een interessante groeimarkt voor Big Pharma. Medicijngebruik brengt chter ook risico's met zich mee. Zeker indien het voorschrijven, afleveren en gebruik (zeer sterk) sub-optimaal is, danwel ernstig moet worden vermoed, zoals in menig LMIC het geval is. De risico's zitten dan zowel in mogelijke directe gezondheidsschade alsmede verminderde therapeutische resultaten, om nog maar te zwijgen over de hieruit volgende maatschappelijke kosten. GIMS foundation stelt dat Big Pharma als commerciële systeemspeler ook een (morele) verantwoordelijkheid heeft om bij te (gaan) dragen aan verbetering van de prestaties/resultaten van keten-partners die een rol spelen bij alles (dus ook de wetgeving, toezicht) m.b.t. het voorschrijven, afleveren en gebruiken van medicijnen. Dus, naast sec een juridische productverantwoordelijkheid dient er ook een morele (mede)systeemverantwoordelijkheid te komen in die situaties die daartoe noden.
GIMS foundation gaat graag het gesprek met de NIA-leden daarover aan om vanuit de gezamenlijke apothekers-achtergrond te bezien of er aanknopingspunten zijn.

De locatie zal nog bekend gemaakt worden.

Let op: er wordt geen maaltijd geserveerd.


Gelieve in te schrijven via deze link

 

7 juli 2017: Bijeenkomst en netwerkborrel met als (verwachte) thema: market access

7 juli 2017: Bijeenkomst en netwerkborrel met als (verwachte) thema: market access

Houd uw agenda daarom vrij voor deze netwerkborrel op 7 juli 2017.
Nadere informatie volgt nog.

 

Vacature Responsible Person

Voor een grote farmaceut in het midden van het land wordt een ervaren Responsible Person t.a.v. de distributie (GDP) en kwaliteitsbewaking van geneesmiddelen gezocht.


 

 
 

KALENDER 2017:

7 - STIP borrel 
13 april - ALV 
18 mei - Bijeenkomst en netwerkborrel
7 juli - Bijeenkomst en netwerkborrel

Uw (personeels)advertentie hier?

U kunt hier adverteren.
Indien u interesse heeft in het plaatsen van een advertentie in de nieuwsflits en op de website van de NIA neemt u dan contact op met het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 
 
 
--
  Als u deze nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier  uitschrijven  
AcyMailing