Nieuwsbrief juni 2017: vacatures & symposia

  Als u deze nieuwsflits niet goed kunt lezen dan kunt u hem ook online bekijken  
--
 
header nwsbr
   
 
 

ANNULERING NIA BORREL dd  7 JULI

Helaas moeten wij de borrel die gepland stond op 7 juli a.s. annuleren omdat de spreker over het onderwerp: Market Access Management verhinderd is. We proberen hem nu te strikken voor de borrel in september. Nadere gegevens volgen zo spoedig mogelijk.


VACATURE BIG HERREGISTRATIECIE

De BIG herregistratiecommissie is op zoek naar een enthousiast NIA lid dat de commissie wil komen versterken. Klik hier voor meer informatie.


EIPG (European Industrial Pharmacists group)

De EIPG sectie, bestaande uit Amon Wafelman, Harold Smeenge en Ton Steen is voornemens om de NIA leden te benaderen voor input op concept richtlijnen. De NIA website zal in de komende maanden ingericht worden om jullie commentaar op concept richtlijnen te verzamelen. Het geconsolideerde commentaar zal door Amon, namens de NIA, gedeeld worden met de EIPG. De EIPG zal de respons delen middels de daarvoor bestemde kanalen. Houd de website en onze nieuwsbrief in de gaten, middels deze kanalen zullen de concept richtlijnen aangekondigd worden.

Vacature Roche

Vacature Manager Regulatory Affairs & Quality Assurance bij Roche
Roche is een internationale op onderzoek gerichte healthcare-onderneming, met de gebundelde kracht van farmacie en diagnostiek. De farmaceutische divisie van Roche, gevestigd in Woerden, is op zoek naar een Manager Regulatory Affairs & Quality Assurance voor 36-40 uur per week.

Bestanden : Vacature Manager Regulatory Affairs Quality Assurance.pdf Lengte : 0 B
Aangemaakt : 14 februari 2014 01:00


Vacature Disphar

Disphar International zoekt een (CMC) Manager Regulatory Affairs (full time, 0.8 FTE is mogelijk).

Bestanden : 170516_Vacature RA Manager_2.pdf Lengte : 0 B
Aangemaakt : 14 februari 2014 01:00NVFG LUSTRUM

Op 22 juni viert de NVFG haar lustrum op de SS Rotterdam. Ook u kunt daarbij aanwezig zijn.

Klik hier voor meer informatie.


ANSELMUS COLLOQUIUM 

Op 13 september 2017 wordt het 29e Anselmus Colloquium georganiseerd: een themadag over een farmaceutisch-technologisch onderwerp, belicht vanuit therapeutische invalshoek, met dit jaar als thema: Altijd onrust in het hoofd - Achtergrond en behandeling van psychische aandoeningen.
Klik hier voor meer informatie

 
   

Uw (personeels)advertentie hier?

U kunt hier adverteren.
Indien u interesse heeft in het plaatsen van een advertentie in de nieuwsflits en op de website van de NIA neemt u dan contact op met het secretariaat.

 
 
 
--
  Als u deze nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier  uitschrijven  
AcyMailing