header mob

LINKEDINeipglogo2

  • Vereniging
  • Secties
  • STIP

STIP

Wat is STIP?

Dit netwerk is een sectie van de NIA, de Vereniging Nederlandse Industrie Apothekers.

STIP netwerk is gerealiseerd met als doel startende farmaceuten (0-5 jaar werkervaring in de farmaceutische industrie) te verenigen om ervaringen en kennis uit te wisselen. STIP zal de wensen en belangen van deze groep behartigen. Ook heeft STIP zich als doel gesteld een brug te slaan tussen de studie farmacie en bio-farmaceutische wetenschappen. Op deze manier kunnen (bijna) afstuderende studenten in contact komen met collega's die reeds in de industrie werken.

Kortom, een dynamische, talentvolle en energieke groep! Wil jij hier ook de vruchten van plukken?
Sluit je bij ons aan op LinkedIn! of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten

STIP is voornemens het komende jaar, het jaar aansluitend aan de Kick-off, een aantal activiteiten te organiseren. Om de leden van STIP dichter bij elkaar te brengen en om het uitwisselen van ervaringen en kennis te faciliteren, plant STIP een viertal borrels per jaar. Echter, STIP zal ook twee keer per jaar een activiteit organiseren met een dagvullend programma waarbij zowel formele (educatieve) als informele activiteiten gecombineerd zullen worden.