header mob

LINKEDINeipglogo2

Informatiebijeenkomst BIG-herregistratie

Uitnodiging
Category
Borrels en bijeenkomsten
Date
04/10/2022 17:00 - 21:30
Venue
Van der Valk Hotel De Bilt - De Holle Bilt 1
De Bilt , Nederland

De BIG-herregistratiecommissie organiseert op dinsdag 4 oktober 2022 een informatiebijeenkomst over de aanvraag van de BIG herregistratie die u voor het eind van dit jaar moet indienen. 
 
Na de tijdelijke opschorting van de herregistratieverplichting in verband met de COVID-19 pandemie is in het voorjaar van 2022 is besloten om de BIG herregistratie weer te hervatten.
 
Dit betekent dat de grote groep apothekers die tot het eerste BIG-herregistratiecohort van 1 januari 2017 behoorde, uiterlijk vóór 31 december 2022 herregistratie moet aanvragen om in het BIG-register ingeschreven te blijven en de titel apotheker te mogen blijven voeren. Als dit op u van toepassing is, heeft u in mei van dit jaar bericht gekregen van het BIG-register over uw nieuwe uiterste herregistratiedatum (UHD). U heeft tot 31 december 2022 de tijd om uw aanvraag in te dienen. Tot die datum wordt de BIG registratie niet doorgehaald.
 
Net als in 2016 organiseert de NIA-BIG herregistratiecommissie ook nu weer een bijeenkomst om informatie te geven over hoe u de BIG herregistratie kunt voorbereiden en indienen. Ook als uw UHD niet aan het eind van dit jaar is, zal de bijeenkomst toch interessant voor u kunnen zijn.
 
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 4 oktober bij Van der Valk Hotel De Bilt van 17:00 – 21:30 uur (inclusief een maaltijd). 
 
Het zal om een hybride bijeenkomst gaan waarbij u de mogelijkheid heeft fysiek aanwezig te zijn of om deze te volgen via een livestream.
 

Klik hier om u in te schrijven

 
 
Uw BIG herregistratiecommissie
Hetty Prins
Florentine Baldée – Nieuwmeyer
Frederiek Swart
Rob Bussink
Maxim Scholten
Wouter van Berckel