header mob

LINKEDINeipglogo2

NIA Lustrum 2020 - ALL Year

Nieuwsgierig?

Kom dan 9 januari naar de Nieuwjaarsbijeenkomst in de Metaal Kathedraal in Utrecht, waar de lustumcommissie een tipje van de sluier zal oplichten.

Schrijf je snel in voor de nieuwjaarsbijeenkomst via onze website! 

Tot 9 januari!


Het NIA bestuur

Farmaceutisch Historische Dag, 14 november in de Boothzaal, UB-Uithof Utrecht

Beste leden van de NIA,
 
De Farmaceutisch Historische Dag van 14 november, Beschikbaarheid van geneesmiddelen, toen, nu en in de toekomst zal dit jaar plaatsvinden in de Boothzaal van de UB-Uithof, Utrecht.
 
Inmiddels is accreditatie verleend voor openbaar apothekers (5 uur). Voor de lunch gaan we naar de Botanische Tuinen, via de zij-ingang is dat slechts enkele honderden meters van de Universiteitsbibliotheek.
Hier hebben de deeelnemers de gelegenheid om onder deskundige begeleiding de materie medica verzameling van de Universiteit te bekijken.
 
Het definitieve programma vind je op de website van de Stichting Farmaceutisch Erfgoed:
 
Opgeven voor deze dag kan via de agenda van de KNMP,
 
Graag tot ziens 14 november in Utrecht!

Over 10 dagen is het zover. De NIA bijeenkomst met spreker Claudia Rijcken. Schrijf u nu in!

We nodigen u van harte uit voor de NIA bijeenkomst op 31 oktober a.s. bij Molen de Ster in Utrecht. We zijn verheugd dat Claudia Rijcken, voormalig bestuurslid van de NIA, bereid is een interactieve presentatie te geven met de titel: Hammock Healthcare en de kansen voor de apotheker van de toekomst.

Na een 12-jarige carrière bij Novartis, is Claudia founder van de start-up Pharmi, die digitale farmaceutische zorg oplossingen ontwikkelt en faciliteert. Pharmi, een digitale apotheker geeft de gebruiker van een nieuw geneesmiddel gedurende een aantal weken elke dag begrijpelijke, gevalideerde informatie over het medicijn. Dankzij Pharmi begrijpen mensen beter wat voor medicijn ze gekregen hebben en hoe ze dit zo goed mogelijk kunnen gebruiken. Met zo hoog mogelijk effect en zo weinig mogelijk bijwerkingen.

Claudia is tevens hoofd-auteur van het boek Pharmaceutical Care in Digital Revolution (2019).

Het programma voor deze bijeenkomst:

17.30 - 18.30 uur ontvangst met een drankje
18.30 - 19.30 uur presentatie door Claudia Rijcken
19.30 - 21.00 uur buffet

U kunt zich aanmelden via deze link https://bit.ly/2ASx466. We hopen op een mooie opkomst!