header mob

TWITTERLINKEDINeipglogo2

NVFG Lustrum

Categorie
Borrels en bijeenkomsten
Datum
donderdag 22 juni 2017 00:00
Locatie
SS Rotterdam - 3e Katendrechtse Hoofd 25
3072 Rotterdam, Nederland

In 2017 bestaat de NVFG 55 jaar. Dat laten we natuurlijk niet zo maar voorbij gaan. Daarom organiseert de Lustrumcommissie op donderdag 22 juni 2017 een Lustrumcongres met als thema:

‘Innovatie: verandering is de enige constante factor’


 

Ken jij nog de LP of de muziekcassette? Vroeger vast ook wel eens een reis bij een reisbureau geboekt? Koop jij je schoenen al online? Het afgelopen decennium verandert onze wereld sneller dan ooit! Nieuwe ontwikkelingen stimuleren innovatie op vele gebieden en bedrijven passen zich hier op aan door hun diensten, producten en structuur radicaal te veranderen of te laten verdwijnen.

De farmaceutische sector lijkt zich niet aan te passen aan deze nieuwe wereld, of toch? Nieuwe geneesmiddelen zijn nog steeds kostbaar en het duurt lang voordat ze beschikbaar zijn. Toch komen er ieder jaar wel nieuwe geneesmiddelen op de markt. Maatschappelijk worden we uitgedaagd over de waarde van onze innovaties. Gaat er de komende tien jaar veel veranderen of hangt er een zwaard van Damocles boven ons hoofd? Laat je uitdagen en denk mee tijdens het 11e Lustrumcongres van de NVFG!

Voor deze dag hebben wij een prachtige locatie weten te boeken. Benieuwd welke locatie het is? Bekijk onderstaande video!

 

Voor leden van de NVFG is de toegang gratis, niet leden betalen € 110,00. Echter, als u nu lid wordt van de NVFG, betaalt u het eerste jaar slechts € 100,00 en dan kunt gratis naar zowel het Lustrumcongres als naar alle andere bijeenkomsten die de NVFG in 2017 nog zal organiseren. Een inschrijfformulier voor het lidmaatschap vindt u hier. Meer informatie over het NVFG lustrum vindt u op www.nvfglustrum.nl

Heeft u nog vragen, bel dan ons secretariaat op 0348 - 489 302.

Wij hopen u te mogen begroeten op 22 juni a.s.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en Lustrumcommissie NVFG