header mob

TWITTERLINKEDINeipglogo2

28 september: NIA mini-symposium over Market Access

 Registratie gesloten
 
31
Categorie
Symposia
Datum
donderdag 28 september 2017 17:00
Locatie
DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support - Maliebaan 75
3581 CG Utrecht, Nederland

Meld je nog aan voor het NIA mini-symposium over Market Access.  Inschrijven kan via de button!
Deze bijeenkomst wordt ons aangeboden door DNFS.

Programma:
17.00-19.00 uur: Ontvangst.
Wie een hapje mee wil eten moet dat even aangeven bij de aanmelding ivm de inkoop (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
19.00-21.00 uur: Introductie traineeship industrieapotheker door DNFS, presentaties over market access, discussie
21.00 uur: Borrel

Locatie: DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support
Maliebaan 75
3581 CS Utrecht

De Maliebaan is goed te bereiken met de auto. In de straat is het mogelijk om betaald te parkeren. Vanaf Utrecht Centraal rijdt elk kwartier buslijn 8 richting het Wilhelminapark naar de bushalte Maliebaan. De bus doet er ongeveer 10 minuten over. Even lang als een OV-fiets. Zie ook www.9292.nl

Bevestigde sprekers:
- Tom Denee van Janssen, voorzitten Young Innovators of Medicine.
Heb je altijd al willen weten wat er gebeurd tussen Europese goedkeuring van een geneesmiddel en uiteindelijke toegang mét vergoeding van patiënten tot datzelfde geneesmiddel? Hier zal Tom Denee, Manager Market Access bij Janssen, meer over komen vertellen op het NIA-event van 28 september. Ook zal Tom meer inzichten geven over de uitgaven aan zorg en geneesmiddelen in Nederland en hoe die zich verhouden tot het internationale niveau, om zo ook handvaten te bieden over hoe om te gaan met verschillende recente mediaberichten.

- Evelien Yap en Bart van der Lelie van Lysiac:
Lysiac onderzocht de wenselijkheid voor de ontwikkeling van een afwegingsmodel Mosaic om een bijdrage te leveren aan de discussie over de betaalbaarheid van nieuwe behandelingen. Voor dit MOdel Socially Accceptable Intergral Costs hebben ze gesprekken gevoerd met VWS, ZIN, onderzoeksinstituut/universiteit, zorgverzekeraar, patiënten en fabrikant.

Inschrijven kan via de button!