header mob

TWITTERLINKEDINeipglogo2

Algemene Ledenvergadering NIA

 Registratie gesloten
 
31
Categorie
Vergadering
Datum
donderdag 5 april 2018 16:30 - 23:59
Locatie
Restaurant ''De Dyck'' - Woudsedijk-Zuid 43
2481 Woubrugge, Nederland

Na het grote succes van de nieuwjaarsbijeenkomst staat de volgende grote bijeenkomst op de agenda. De ALV zal op 5 april plaats vinden in Restaurant ''De Dyck'' in Woubrugge gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge

Het is weer een mooie gelegenheid om collega's te spreken en daarna op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in pharma land.

Tijdens de ALV zal ook eerste kamerlid Jan Anthonie Bruijn ons meer vertellen over het opzetten van een verkiezingsprogramma en het vinden van de juiste balans in de verschillende onderwerpen waaronder de kosten in de gezondheidszorg.

Programma:
16.30 - 17.00 uur ontvangst

17.00 - 18.00 uur ALV
18.00 - 18.30 uur pauze
18.30 - 19.30 uur Jan Anthonie Bruijn met aansluitend buffet


Jan Anthonie Bruijn, eerste kamerlid, spreker op de ALV van 5 april 2018

ln de Eerste Kamer-fractie is Jan Anthonie Bruijn coördinator Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen. Daarnaast maakt hij deel uit van de commissies Volksgezondheid, Welzijn & Sport, Financiën en Sociale Zaken & Werkgelegenheid. Naast zijn werk als senator is Jan Anthonie Bruijn onder meer hoogleraar Immunopathologie in Leiden en voorzitter van de Raad van Toezicht van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij was voorzitter van de verkiezingsprogrammacommisie van de VVD. Jan Anthonie Bruijn zal spreken over het tot stand komen van dit programma en het vinden van de juiste balans waaronder de kosten in de gezondheidszorg.

Wij rekenen weer op jullie komst !  Aanmelden dmv bovenstaande button.

Vervoer :
Tussen Alphen aan den Rijn en Schiphol rijdt nieuwe R-netlijn 470. De reistijd tussen Alphen en Schiphol bedraagt circa 39 minuten.
Vanaf de bushalte Rijnsaterwoude is het nog ongeveer 10 minuten lopen op de Woudse dijk. Leden die met openbaar vervoer reizen en hulp nodig hebben om op de lokatie te komen willen wij proberen te helpen door vervoer van station naar lokatie te organiseren. Om een passende oplossing te bedenken zouden wij graag willen weten hoeveel leden dat zijn en waar je vandaan komt. Als je hier interesse in hebt stuur dan svp een zsm een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan laten weten of we een busje kunnen regelen of met eigen vervoer ondersteuning kunnen geven.

Let op!
Gezien de wegwerkzaamheden bij het viaduct in de N207 bij de afslag Rijnsaterswoude is het niet mogelijk om via die afslag naar De Dyck te rijden. De enige manier om er naar toe te rijden via de N207 is ca 1 km meer zuidelijk de afslag Ter Aar (daar staat ook Woubrugge aangegeven, maar die kant moet je niet op rijden) te nemen en dan de Kruisweg te volgen en vervolgens de Langeraarseweg te nemen tot de afslag Woudsedijk-Zuid.