header mob

LINKEDINeipglogo2

Live bijeenkomst, Duurzaamheid binnen de farmacie

Categorie
Borrels en bijeenkomsten
Datum
woensdag 13 april 2022 17:30 - 22:00
Locatie
Stal den Eijk, Landgoed Vollenhoven - Utrechtseweg 18
3732 HB De Bilt, Nederland

Best NIA-lid,

Graag nodigen wij je uit voor de live NIA-bijeenkomst op 13 april a.s. in Stal den Eijck, Landgoed Vollenhoven in de Bilt. We hebben Brigit van Soest bereid gevonden ons tijdens deze bijeenkomst mee te nemen in het thema: duurzaamheid binnen de farmacie. 
Brigit is als programmamanager coalitie duurzame farmacie verbonden aan de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen Nederland.Geneesmiddelen zijn waardevolle producten voor de samenleving maar het is van belang dat we de “bijwerking van geneesmiddelen op de natuur” tot een minimum beperken, zodat geneesmiddelen ook in de toekomst beschikbaar kunnen blijven voor iedereen die ze nodig heeft.

Tijdens deze presentatie gaat Brigit in op de milieu-impact van geneesmiddelen, van ontwikkeling, productie, distributie, gebruik tot aan afvalverwerking en waterzuivering. Ook geeft zij een overzicht van reeds opgestarte initiatieven, en gaan we met elkaar de discussie aan hoe eenieder hieraan kan bijdragen.


Graag ontvangen we je vanaf 17.30 uur met een drankje. Om 18.00 uur zal Brigit starten met haar presentatie. Aansluitend volgt het informele deel van de bijeenkomst waarbij we onder het genot van een buffet en drankje elkaar weer kunnen ontmoeten. 

We hopen je op 13 april te kunnen begroeten! 

Bestuur NIA