header mob

 

ALV

 Registratie gesloten
 
25
Categorie
Vergadering
Datum
donderdag 13 april 2017 18:00

13 April: ALV - Laat je inspireren!

Met trots kunnen we meedelen dat Cyriel Kortleven de avond zal aftrappen om ons te inspireren:

Ladders & Bananen: survivalkit voor professionals in verandering
Een ladder over een bananenschil plaatsen om te vermijden dat iemand erover valt is wellicht niet de meest efficiënte oplossing. Helaas vind je in bijna elke organisatie diverse laddertjes (regels, gewoontes, assumpties, …) terug die ooit hun waarde gehad hebben maar nu omwille van de veranderde wereld soms zelfs contra-productief werken. Dit is zeker van toepassing in de pharmaceutische wereld.

We blokkeren hiermee heel wat mogelijkheden om ons eigen potentieel ten volle te benutten. Ontdek hoe je problemen kunt ombuigen naar opportuniteiten. Doorbreek je vastgeroeste patronen en durf voor je GiGa droom te gaan. Leer diverse tools om op zeer korte tijd een groot aantal alternatieven te bedenken. Pas praktische tips toe om echt in actie te komen door NaNo-experimenten uit te voeren. Laat je inspireren door voorbeelden en verhalen uit diverse werelden om zo de kracht van ‘Yes And Act’ te ervaren.

YES - Droom groots. Uitstel van oordeel.
AND - Verander je perspectief. Verbeeldingskracht.
ACT - Kom in actie. Experimenteer.

Cyriel Kortleven is internationaal spreker en auteur. Zijn levensmissie: een inspirerende boost geven aan de creatieve en ondernemende mindset van professionals in verandering. Door zijn speelse en enthousiaste levenshouding, creëert hij een open en informele sfeer in elke groep. Cyriel stimuleert mensen om hun vastgeroeste patronen te doorbreken en inspireert je om je volledig potentieel te onthullen.

Cyriel heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied van creativiteit en innovatie. Cyriel verzorgt presentaties over heel de wereld en is gemiddeld 100 dagen per jaar ‘on the road (or plane)’. Hij heeft al in meer dan 23 landen presentaties gegeven op 5 verschillende continenten. Cyriel is daarnaast auteur van 4 boeken waarvan zijn laatste boek 'Less is Beautiful' wereldwijd veel lof krijgt. En hij is een van de 700 Certified Professional Speakers (CSP) in de wereld.

http://www.cyrielkortleven.com

Cyriel in 25 woorden: Internationaal spreker, Auteur 4 boeken, Master of Interaction, Inspirator, Certified Speaking Professional, Prikkelt creativiteit, Onthult potentieel, Interactie, Less is beautiful, Yes And Act, Mens, Aanwezig!

ALV:
De agenda en stukken voor de ALV zullen binnenkort naar de leden worden uitgestuurd en op de website geplaatst.

Locatie: Kasteel Woerden, Kasteel 3, Woerden 
18:00-18:30 uur:  Ontvangst 
18:30-19:30 uur  Ladders & bananen: survivalkit voor professionals in verandering
Cyriel Kortleven 
19:30-20:00 uur  ALV 
20:00-22:00 uur  Dinerbuffet 

Parkeervoorzieningen:
Achter het kasteel bevindt zich een parkeerplaats met 39 parkeerplaatsen. Deze plaatsen
zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen niet worden gereserveerd. Indien er geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn, kunt u gebruik maken van parkeergarage Castellum (Meulmansweg 8S, Woerden) in het centrum van Woerden, op 6 minuten loopafstand van het kasteel. Hier zijn 520 plaatsen en de kosten bedragen € 2,00 per uur. Indien gewenst, kunnen wij uitrijdkaarten voor u verzorgen à € 7,00 per auto, Met deze uitrijdkaarten kunnen u en uw gasten 24 uur per dag uitrijden.
Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de P&R Polanerbaan (Polanerbaan 1, Woerden) gelegen op 5 minuten loopafstand van Kasteel Woerden. Dit is een gratis parkeervoorziening en 24/7 open, deze openbare parkeerplaats is uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Openbaar vervoer:
Het kasteel is tevens goed bereikbaar met het openbaar veryoer. Station Woerden ligt op 5 minuten loopafstand van onze locatie.

U kunt zich al aanmelden voor de ALV door te klikken op de button "registratie".

 
 

Alle datums

  • donderdag 13 april 2017 18:00