header mob

TWITTERLINKEDINeipglogo2

  • Nieuws

Oproep: leden gezocht voor industrie interesse avond in Groningen

Op 17 januari wordt er voor en door Farmacie studenten in Groningen een industrie interesse avond georganiseerd. Het NIA-bestuur is op zoek naar 3 NIA leden die mee helpen met deze avond in Groningen. Een avond waarbij elk NIA een business case bespreekt in ca 20 minuten in een kleine groep en dit herhaalt voor twee andere groepen. Doel is  uiteindelijk studenten kennis te laten maken met de verschillende facetten van de industrie

Interesse? Meldt u zich dan bij een van de huidige bestuursleden of stuur een berichtje naar het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Vacature nieuwe bestuursleden

Het NIA-bestuur is per 1 januari a.s. op zoek naar 2 nieuwe bestuursleden. De activiteiten van een bestuurslid omvatten o.a. één avond per maand bestuursvergadering, het op zich nemen van enkele bestuurstaken (in overleg), het mede-organiseren en bijwonen van de bijeenkomsten. De tijdsbelasting van een bestuurslid ligt rond de 2 dagen per maand. Interesse? Meldt je bij een van de huidige bestuursleden of stuur een berichtje naar het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

EIPG monthly newsletter van Oktober 2018

 

In oktober 2017 kondigde de EIPG bij monde van Claude Farrugia dat de EIPG met een maandelijkse nieuwsbrief zou komen. In januari 2018 is inderdaad de eerste van deze EIPG Newsletters rond gezonden.

Doel van deze hogere frequentie is dat de EIPG vaker in staat is EIPG nieuws te delen met de leden, maar ook om de leden vaker te informeren over ontwikkelingen in de farmasector in de landen die lid zijn van de EIPG.

Hieronder de nieuwsbrief van september met deze keer speciale focus op Nederland (let op, u dient hiervoor in te logen):
EIPG monthly newsletter van Oktober 2018