header mob

TWITTERLINKEDINeipglogo2

Uitnodiging ALV 2018

Na het grote succes van de nieuwjaarsbijeenkomst staat de volgende grote bijeenkomst op de agenda. De ALV zal op 5 april plaats vinden in Restaurant ''De Dyck'' in Woubrugge gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge

Het is weer een mooie gelegenheid om collega's te spreken en daarna op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in pharma land.

Tijdens de ALV zal ook eerste kamerlid Jan Anthonie Bruijn ons meer vertellen over het opzetten van een verkiezingsprogramma en het vinden van de juiste balans in de verschillende onderwerpen waaronder de kosten in de gezondheidszorg.

U kunt nu vast hier de stukken downloaden:

Aanmelden gaat via de pagina van het evenement: 
Algemene Ledenvergadering NIA

Let op!
Gezien de wegwerkzaamheden bij het viaduct in de N207 bij de afslag Rijnsaterswoude is het niet mogelijk om via die afslag naar De Dyck te rijden. De enige manier om er naar toe te rijden via de N207 is ca 1 km meer zuidelijk de afslag Ter Aar (daar staat ook Woubrugge aangegeven, maar die kant moet je niet op rijden) te nemen en dan de Kruisweg te volgen en vervolgens de Langeraarseweg te nemen tot de afslag Woudsedijk-Zuid.