header mob

TWITTERLINKEDINeipglogo2

  • Nieuws
  • Sprekers gezocht Onderwijsmiddag Universiteit Leiden

Sprekers gezocht Onderwijsmiddag Universiteit Leiden

Sprekers gezocht Onderwijsmiddag Universiteit Leiden

Beste NIA leden, onderstaand bericht kregen wij door van Mieke Mulder, Onderwijsdirecteur van de Universiteit van Leiden. Wie zou hier een bijdrage aan willen leveren en hierdoor tevens onderdeel willen worden van de Sprekerslijst van de NIA? 

“Onze studenten uit het eerste cohort gaan na januari hun semiapothekercoschap volgen. Dit doen ze in een openbare, poliklinische of ziekenhuisapotheek. Tijdens deze periode worden ook onderwijsmiddagen aangeboden. Nu blijkt er onder de studenten  interesse te zijn in wat een apotheker in de farmaceutische industrie doet. Wij denken erover een onderwijsmiddag te organiseren die hierop focust, maar daar zouden we graag apothekers van de NIA in betrekken. Het zou leuk zijn om er ook een inhoudelijk onderdeel in op te nemen, zodat de middag niet alleen onder loopbaanoriëntatie zou vallen. Daarover zouden we dan ook graag overleggen met onze bereidingsapothekers.

Een dergelijk onderwijsonderdeel duurt 3,5-4 uur en kan zowel in de ochtend als in de middag gepland worden. Studenten moeten minimaal 6 uit 10 verschillende ondewrijsonderdelen volgen, dus ik kan niet op voorhand zeggen hoeveel studenten aanwezig zullen zijn. Het huidige derde jaar telt 21 studenten”.

Mocht je interesse hebben dan graag even een reactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij horen het graag!